EasyAccount Privacy policy

Privacy policy for EasyAccount

Privacy policy for EasyAccount.dk. Her indsamles der oplysninger om dig, din computer og din adfærd på hjemmesiden.

Du kan læse om de informationer vi indsamler og hvad vi bruger dem til samt hvem der har adgang til dem og hvem du skal kontakte om de indsamlede oplysninger.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som lagres i webbrowseren og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg samt gør det muligt at sende individuel information til din browser. En cookie kan være tekst, tal eller f.eks. en dato, dog kan der ikke være personlige oplysninger gemt i en cookie. En cookies er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Besøger du EasyAccounts hjemmeside modtager du automatisk én eller flere cookies. Cookies opbevares i 2 år og for hvert besøg forlænges tiden. Du kan til enhver tid selv blokere eller slette cookies på din computer. Ønsker du dette kan du via: http://minecookies.org/cookiehandtering  få en vejledning om, hvordan du helt eller delvist undgår og sletter cookies.

Hvad bruges cookies til?

Vi bruger cookies til at se til at se hvem der besøger vores hjemmeside og til at lave statistikker over demografi og brugerrelateret adfærd. På den måde kan vi tilpasse indhold og tjenester så du får en brugervenlig og relevant oplevelse når du besøger vores hjemmeside. Cookies bruges også til at målrette markedsføring, annoncer, undersøgelser m.m. via de ting du foretager dig på EsayAccount.dk

Vi bruger Google Analytics og Google AdWords for at kortlægge brugernes adfærd på vores hjemmeside. Bemærke, at både Google Analytics og Google AdWords cookies ikke indsamler personlig data om dig som bruger af vores hjemmeside.

Hvis du ønsker at slette cookies kan du finde hjælp via disse links. Bemærk venligst at kvaliteten af din oplevelse med vores hjemmeside kan blive nedsat.

  • Til Internet Explorer, kan du finde hjælp her
  • Til Mozilla, kan du finde hjælp her
  • Til Chrome, kan du finde hjælp her
  • Til Safari, kan du finde hjælp her

Ønsker du oplysninger kan henvendelser rettes til:

Amesto AccountHouse
Herlev hovedgade 195, 3
2730 Herlev
Tlf. 70 229 299 eller e-mail på: info@accounthouse.dk

Personfølsomme oplysninger

Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og Amesto indsamler aldrig personfølsomme oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Dette kan ske ved f.eks. at registrere dig eller tilmelde dig et arrangement, købe af vare eller deltagelse i undersøgelser m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger samt kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges til, at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges foruden til, at få kendskab til dig og andre brugere af hjemmesiden. Brugen af oplysningerne kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, som målrettet kan forbedre vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset brugernes interesser.

Du kan få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Ønsker du adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Amesto, er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser skal du rette henvendelse til:

Amesto AccountHouse
Herlev hovedgade 195, 3
2730 Herlev
Tlf. 70 229 299 eller e-mail på: info@accounthouse.dk

Beskyttelse af personoplysninger

Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt iht. persondataloven. Oplysningerne gemmes på servere med begrænset adgang, i sikre faciliteter, og det kontrolleres løbende, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt, dog med hensyn til dine rettigheder som bruger. Amesto kan ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det er der ingen der kan. Derfor er der risiko for, at andre tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Det er derfor også dit eget ansvar når du giver dine personlige oplysninger.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger sker iht. ændringer i lovgivningen og persondataloven og Amesto forbeholder sig ret til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Amesto brugerne besked via en meddelelse på vores hjemmesidewww.easyaccount.dk

Lovgivning

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.