Faq - EasyAccount

Faq

Vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål og svar ang. bogholderi og regnskab her på siden, hvis du ikke får svar på dit spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail med dit spørgsmål på info@easyaccount.dk

Hvordan bestiller jeg EasyAccount bogholderi?

Tryk her Bestil EasyAccount og udfyld formularen og vi kontakter dig.
Du er også meget velkommen til at ringe til os på: 70 22 92 99 eller skrive til os på info@easyaccount.dk

Hvordan bruger jeg pris beregneren?

Du skal tælle hvor mange bilag du har om måned og taste dette i “Indtast antal bilag pr. måned. Herefter kan du se din pris under “i alt pr. måned”. Hvis du allerede bruger e-conomic skal du ikke tilvælge e-conomic abonnement. Ønsker du at tilkøbe elektronisk faktura håndtering, skal du trykke “Tilvælg Ibistic Abonnement” ved, at sætte flueben i “Tilvælg Ibistic Abonnement” og her efter tælle dine leverandør bilag pr. måned og taste dette i feltet.

Læs mere om Ibistic

Hvordan er mine data beskyttet?

Dine bogføringsdata bliver opbevaret af e-conomic, du kan læse mere om deres datasikkerhed på www.e-conomic.dk

Jeg vil gerne klage?

Hvis der er noget du ikke er tilfreds med som EasyAccount kunde, vil vi meget gerne høre det, du kan skrive til os på info@easyaccount.dk eller ringe på 70 22 92 99.

Jeg vil gerne rose?

Vi er altid glade når vi har tilfredse kunder, derfor vil vi meget gerne høre fra dig, når vi gør det godt, vi vil også meget gerne bruge vores tilfredse kunder som referencer. Hvis du har roser til os må du meget gerne skrive til os på info@accounthouse.dk eller ringe på 70 22 92 99.

Skal jeg bruge en bogholder?

Ja, hvis du ikke selv kan registrerer eller dokumenterer dine aktiviteter i din virksomhed. Alle selskabstyper skal bogføre efter bogføringsloven, men der er forskellige krav i forhold til udarbejdelse og indsendelse af årsrapporten til Erhvervsstyrelsen. Dit bogholderi og regnskab er grundlaget for alt i virksomhedens hverdag både, hvis du skal låne penge eller når du skal vide, hvordan det går i dele af – eller hele virksomheder. Uden et økonomisk overblik kommer du let i uføre i forhold til dine offentlige forpligtelser til SKAT og
andre myndigheder, men det er også en fordel, at du f.eks. kender dine momstal, så du ved hvad du skal afregne din moms.

Ved at der er styr på bogholderiet har du også den fordel, at det er nemt for din revisor, at danne sig et hurtigt og forståeligt overblik og godkende dit regnskab og dette kan spare dig for mange penge på revisor regningen.

Er min virksomhed for lille til EasyAccount?

Nej, hvis du er begyndt at modtage bilag og sende fakturaer, men hellere vil fokusere på din kerneforretning i stedet for at være bogholder, så er din virksomhed klar til EasyAccount.

Er min virksomhed for stor til EasyAccount?

Princippet som ligger til grund for EasyAccount kan bruges af virksomheder i alle størrelser og vi kan altid tilpasse vores løsning til den enkelte virksomheds behov.

Hvad siger andre EasyAccount brugere?

Du kan se hvad nogle af vores kunder siger om os under referencer.

Hvorfor er der et gennemsnit på maks. 4 posteringer på et bilag?

Posteringer er udtryk for hvor mange konti i din kontoplan som skal bruges ved bogføring af et bilag. Ofte bliver der brugt tre konti ved bogføring af en faktura:
Omkostninger eller omsætning, Bank og moms. Hvis omkostningen eller omsætningen f.eks. skal fordeles på mere end en konto, stiger antallet af posteringer. Vi har valgt at inkludere et gennemsnit på 4 posteringer i prisen, det skyldes at der skal være plads til at
dele omkostninger eller omsætning ud på mere end en konto, men at vi samtidig ikke kan bogføre alle dine bilag for året, klipset sammen til et bilag.

Skal jeg bruge en revisor?

En revisor bruges til at godkende dit regnskab i forhold til myndighederne og er fagligt forskellig fra en bogholder ved, at de ved rådgivning har en anden ansvarspådragelse. Enkeltmands virksomheder er fritaget for revisorpligt andre selskabsformer har mulighed for, at fravælge revisionen, hvis de opfylder nogle specifikke krav. Har du brug for en revisor kan du læse om hvad vi kan tilbyde under revisor.

Kan jeg sende mine bilag i papirform?

Ja det kan du godt, du betaler selv for forsendelsen og bærer selv ansvaret for at forsendelsen når frem til os. Du kan sende dine bilag til:

Amesto AccountHouse

Hovedgade 195, 3.sal

2730 Herlev

 

Kan jeg sende mine bilag elektronisk?

Ja, du kan sende dine bilag via e-mail som pdf eller tiff filer. Hvis du har til valgt Ibistic til din EasyAccount vil dine bilag automatisk blive sendt elektronisk til os.

 

Jeg kan ikke logge ind?

Under log in vinduet til e-conomic står der “Glemt bruger oplysninger” klik på den og udfyld feltet med din e-mail, så modtager du et nyt password. Hvis du stadigvæk ikke kan logge ind kan du skrive til os på info@easyaccount.dk eller ringe på: 70 22 92 99.

Hvordan sikre du dit regnskab?

Så længe du er kunde hos os vil dit regnskab være sikret via economic, det kan du læse mere om her

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan opsige dit abonnement efter de gældende forretningsbetingelser ved at
sende din opsigelse til info@easyaccount.dk

Hvis du opsiger din aftale med os, kan vi overføre aftalen med e-conomic til dig og du kan fortsat bruge e-conomic til dit regnskab. Hvis vi overføre e-conomic aftalen til dig, vil alle dine regnskabsdata også bliver overført, så du ikke mister din historik. Hvis du ønsker at opsige aftalen med os og economic kan du eksportere dine regnskabsdata fra e-conomic,
det kan du læse mere om her

Hvordan logger jeg på e-conomic?

På e-conomic.dk klikker du på Log på ikonet i øverste højre hjørne og taster dit aftalenummer, password og din adgangskode. Når du bliver oprettet som EasyAccount kunde får du tilsendt dine log ind informationer i din velkomst mail.

 

Hvor får jeg hjælp til e-conomic?

Du kan altid skrive til os på info@easyaccount.dk hvis du har et spørgsmål vedrørende e-conomic.

 

Hvordan opretter jeg en salgsfaktura?

Når du skal oprette og bogføre salgsfakturaer i e-conomic, kan du få hjælpe til opsætningen på www.e-conomic.dk

Hvis jeg skal indberette digitalt hvad gør jeg så?

Hvis du selv kan indberette skal du gå ind på www.virk.dk – Regnskab 2,0 – og følge deres vejledning så kan du indberette dit årsregnskab direkte til Erhvervsstyrelsen. Hvis du ikke er klar til, at indberette din årsrapport digitalt eller ikke selv kan, er du velkommen til, at ringe til os på 70 229 299 eller sende os en mail på info@easyaccount.dk