Referencer

Malermester Petersen

Da jeg besluttede mig for, at starte virksomhed kontakter jeg Amesto AccountHouse. Det var godt, de er professionelle, kompetente og super dygtige til deres opgaver.
Jeg har fuld tiltro til, at de varetager mine papirer og diverse oplysninger.
Amesto AccountHouse er et meget trygt og rart sted, at komme som kunde, de hjælper og forklarer tingene så det er til at forstå.
Malermester Petersen

LOGO HRMHR Manager

Vi har nu igennem ca. 3 år arbejdet sammen med Amesto AccountHouse omkring løsning af vores løn- og regnskabsopgaver. Vi har en god løbende kommunikation omkring tidsfrister for aflevering af materiale i forhold til momsindberetninger, og Amesto AccountHouse tager sig af dialogen med revisor i forhold til aflevering af afstemt materiale i forbindelse med årsrapportering.

Lars Chr. Ringdal, CEO, Danmark

Merus audio -logoMeros Audio

Vi overgik til vores nuværende regnskabsmæssige løsning med EasyAccount i 2012, og det fungerer til stor tilfredshed. Det er en effektiv og fleksibel måde at få foretaget bogføringen på. I vores tilfælde, har vi behov for bogføring hver måned og har indgået aftale om, at bogføringen foretages indenfor den første uge i måneden. Vores kommunikation omkring eventuelle spørgsmål foregår fortrinsvis pr. mail, hvilket gør, man som kunde ikke er afhængig af bestemte “træffetidspunkter”. Amesto AccountHouse sørger for momsafstemning og indberetning i løbet af året, og afleverer afstemt materiale til revisor i forbindelse med årsrapportering.

Hans Hasselby-Andersen, CEO, Danmark

seaintel_logo-150x27 SeaIntel Maritime Analysis

For SeaIntel Maritime Analysis har det været en stor hjælp at kunne fokusere på vores kerneforretning uden at skulle afsætte tid til at håndtere regnskab, moms og løn. Ud over at frigive vores tid til selve forretningen har vi også oplevet at benyttelsen af EasyAccount i væsentlig grad har lettet vores samarbejde med revisor og bank, da begge parter har haft tillid til at der på denne måde var professionelt styr på regnskaberne. Endelig har vi oplevet at vi med EasyAccount har fået en væsentlig mere omkostningseffektiv løsning end hvis vi havde ansat vores egen regnskabsmedarbejder.

Lars Jensen, SeaIntel Maritime Analysis

europhoner_logo_positivEurophoner

Allerede efter første måned på EasyAccount kunne vi konstatere, at vi næsten havde halveret vores udgift til bogføring, perioderegnskab og momsangivelse, hvor vi hver måned gennemfører ca. 250-300 bilag via EasyAccount. Det behøver ikke være dyrere og vi anvender fortsat vores e-conomic økonomisystem, bare mere effektivt.

David Steven Vinge Direktør Europhoner

logo soludyne SoluDyne

I 2012 startet vi opp våre aktiviteter i Danmark, og vi valgte Amesto AccountHouse som vår samarbeidspartner innen regnskap og bokholderi, da de kunne tilby løsninger for både lønnsrelaterte oppgaver og regnskapsføring. Utover dette har det vært positivt for oss å få deres assistanse til diverse andre administrative oppgaver, som ellers kan være tidskrevende å få gjennomført for en utenlandsk aktør i Danmark.

Pål Chr. Eidem, Direktør SoluDyne

PrimaLiva - EasyAccount bogholderiStyr På Penge

Jeg har gennem 1 ½ år fået bogført mit regnskab hos EasyAccount. Det har været en god og tryk oplevelse. Jeg er aldrig nervøs for om min bogføring er i orden, det betyder meget for min hverdag, at jeg ikke behøver at frygte momsen.
Det bedste ved at være kunde hos EasyAccount er, at de er til for mig. Jeg har aldrig skrevet eller ringet til min konsulent, uden at få et hurtigt og professionelt svar. Derud over er der altid en personlig hilsen med, det betyder meget for mig, at vi kender hinanden og kan stole på hinanden.

Lone Eriksen Styr På Penge

Referencer - economic-logoe-conomic

Vi har et tæt samarbejde med Amesto Accounthouse, hvor e-conomic anvendes under EasyAccount som sikrer vore kunder en meget konkurrencedygtig pris som følge af den teknik Amesto Accounthouse anvender.

Tejn Vanting Nielsen, Landechef DK